FlowX traplift

Voor rechte trappen en trappen met bochten

De met een award bekroonde FlowX traplift is één van 's werelds toonaangevende trapliften. De FlowX wordt gemonteerd op de trap en niet aan de muur, waardoor de lift snel en gemakkelijk, met minimale aanpassingen aan de woning kan worden geïnstalleerd.

Ontwikkeld met behulp van de allernieuwste technologie kan de FlowX traplift worden geïnstalleerd op vrijwel elk type trap.
De automatische draaizitting ASL maakt het mogelijk dat de traplift op trappen van minimaal 610 mm gemonteerd kan worden.

Het gaat allemaal om u

Om het beste gebruikersgemak te creëren heeft de FlowX een ergonomisch gevormde zitting die ervoor zorgt dat u plezierig en comfortabel boven en beneden komt.

Compact en onopvallend

Wanneer de traplift niet wordt gebruikt kan de FlowX worden opgeklapt zodat hij geen obstakel vormt voor andere trapgebruikers. De stoel is dan slechts 34 cm breed.
This image for Image Layouts addon

Veiligheid voorop

De traplift werkt op accu's, waardoor deze tijdens een stroomstoring nog steeds gebruikt kan worden. Wanneer de traplift tegen een obstakel komt, komt deze direct tot stilstand.

Stoel met automatische draaifunctie (ASL)

ASL-technologie maakt het mogelijk de FlowX traplift te draaien en uitstekend genivelleerd te blijven terwijl deze in beweging is.
Door mee te draaien tijdens het omhoog of omlaag gaan, bent u altijd in de veiligste en meest comfortabele positie.

De zitting is altijd in de juiste positie om er op veilige wijze op en af te stappen.

De FlowX traplift draait tijdens het omhoog en omlaag gaan, wat betekent dat het in- en uitstappen van de lift zowel boven als beneden snel en gemakkelijk maakt.

Plaatsing aan binnenzijde of buitenzijde op de smalste en steilste trappen.

Zelfs wanneer de trap smal en stijl is, kan de FlowX dicht op de treden en aan beide zijden van de trap worden geïnstalleerd. Uw traplift zal hierdoor minder opvallend zijn en de trap blijft toegankelijk voor andere familileden in uw huis.
Image

Unieke technologie die is gepatenteerd voor de FlowX

Als u voor ASL-technologie kiest, draait de stoel waardoor voeten en benen in een natuurlijke positie blijven.

Voortdurend bezig om u tijd te besparen en te zorgen voor veiligheid en comfort.

ASL-technologie werkt terwijl de lift in beweging is. Dit voorkomt schokken of stoten tijdens het omhoog of omlaag gaan van de traplift. Dit bespaart tijd en zorgt voor extra veiligheid en comfort. De lift beweegt daadwerkelijk in een vloeiende beweging.

FlowX Traplift opties

Het gaat allemaal om u

Wanneer u voor de FlowX traplift kiest, verzekerd u zichzelf van de beste maatwerk traplift voor uw trap. Met een enkele, onopvallende rail kan de traplift op maat worden gemaakt om in iedere trapsituatie te passen.

Railsysteem

Wanneer u beneden weinig ruimte voor de trap heeft kan een extra korte verticale stop geplaatst worden, die slechts 10cm ruimte in beslag neemt.
De stoel uit de weg van de trap? Dat kan met de parkeerbocht.

Meubelstoffering

Kies uit een scala aan meubelstofferingen. Vinyl, Elegant leer of Deluxe leer, het kan allemaal.

Een groter gevoel van veiligheid

Met uw traplift moet u zich veilig voelen. Zo kan er gekozen worden voor een belfunctie op de traplift. Zo kunt u bellen en gebeld worden via uw vaste telefoonlijn, met maar één druk op de knop.

Kleuren meubelstoffering

Kleuren meubelstoffering

U kunt kiezen uit stoffen of vinyl bekleding die past bij de stijl van uw interieur.
Image
This image for Image Layouts addon

Vrijblijvend
OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u meer informatie over de FlowX traplift, de extra opties? Heeft u vragen over plaatsing, kosten, levertijden? Wij staan u graag te woord.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
CONTACT OPNEMEN